photo16

Γιατί είμαι υποψήφιος...

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι, αγαπητές και αγαπητοί κάτοικοι της Καλλιθέας

Αποδέχθηκα την πρόσκληση του Κώστα Ασκούνη να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ» και έθεσα στη διάθεσή του τις δυνάμεις, τις γνώσεις και την εμπειρία μου, για τρεις βασικούς λόγους:

Ο πρώτος -και προφανής σε όποιον τύχει να περπατήσει έστω για λίγο στην Καλλιθέα- είναι ότι επείγει η αποκατάσταση της κανονικότητας στην πόλη μας. Με λύπη διαπιστώνει κανείς ότι τα τελευταία 9 χρόνια οι λειτουργίες του Δήμου έχουν αφεθεί στη μοίρα τους. Όχι μόνο δεν έχει γίνει κάποιο ουσιαστικό νέο έργο αλλά δεν εξυπηρετούνται καν τα αυτονόητα, όπως η καθαριότητα, ο σωστός φωτισμός των δημόσιων χώρων, η σωστή συντήρηση των δημοτικών κτηρίων, η σωστή συντήρηση των σχολικών κτηρίων, η χρηστή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου μας, η στήριξη της αγοράς και πολλά άλλα.

Ο δεύτερος -και εξίσου σημαντικός- είναι η ανάγκη για αποκατάσταση της ασφάλειας. Είναι απογοητευτική η εικόνα μιας πόλης που ερημώνει, που παύει να έχει ζωή, αμέσως μετά το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων. Είναι αδιανόητο να φοβούνται οι κάτοικοι μιας πόλης να κάνουν έναν απλό περίπατο στους δρόμους της.

Και τέλος, επειδή οι νέες προκλήσεις απαιτούν και ένα νέο όραμα. Και αυτό το όραμα δεν μπορούν να το προσφέρουν στους Καλλιθεάτες ούτε οι «αλεξιπτωτιστές» των ψηφοδελτίων που παριστάνουν τους ντόπιους ούτε οι αποτυχημένες διοικήσεις. Μπορούν να το προσφέρουν όσοι αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει έργο στην πόλη σε συνεργασία με τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης.

Ως επιχειρηματίας και ως άνθρωπος που συμμετέχει στα κοινά εδώ και πολλά χρόνια, έχω μάθει να αφουγκράζομαι τόσο τις ανάγκες της αγοράς όσο και τις ανάγκες της κοινωνίας, αλλά και να βρίσκω αντίστοιχες λύσεις και ιδέες. Γι’ αυτό σας καλώ με την ψήφο σας στον Κώστα Ασκούνη και στο πρόσωπό μου, να γυρίσουμε σελίδα και να ανεβάσουμε την Καλλιθέα μας εκεί που αληθινά αξίζει να βρίσκεται.

Σας ευχαριστώ