Προσβολή της νοημοσύνης των Καλλιθεατών με πασαλείμματα της τελευταίας στιγμής και της κακιάς ώρας

Μιχάλης Νικολαράκος


Σε μπαράζ επιφανειακών μικροπαρεμβάσεων (για να το πούμε κομψά) έχει επιδοθεί η απερχόμενη δημοτική αρχή, με προφανή σκοπό να ρίξει στάχτη στα μάτια των Καλλθεατών, μιας και η ρίψη “χρυσόσκονης” (οι υποσχέσεις για φαραωνικά έργα, μακριά από τις αληθινές ανάγκες των πολιτών) δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.


Ταλαιπωρούν τους εργαζόμενους του Δήμου και τους πολίτες, χωρίς σχέδιο, χωρίς να έχουν καν εξετάσει αν υπάρχει ανάγκη ή αν τηρούνται όροι για τις ενέργειές τους.

Κλαδέματα… “στον γάμο του Καραγκιόζη”

Για παράδειγμα, σε διάφορες γειτονιές, κλάδεψαν ό,τι έβλεπαν μπροστά τους -υπήρχε δεν υπήρχε λόγος- αλλά άφησαν ακλάδευτα δέντρα που μπαίνουν μέσα στα σπίτια και τα κλαδιά τους τρίβονται με τα καλώδια του ηλεκτρικού δικτύου.

Ασφαλτοστρώσεις χωρίς ειδοποίηση. Δεν σταματά να μας εκπλήσσει!

Άλλη παρέμβαση χωρίς προφανή σκοπό, η αντικατάσταση της ασφάλτου χωρίς καμιά ειδοποίηση (παρατηρήστε ότι δεν υπάρχει η χαρακτηριστική κόκκινη ταινία με τις σχετικές ειδοποιήσεις), πράγμα που μαρτυρά ότι η εργασίες δεν ήταν προγραμματισμένες, συνεπώς έχουν καθαρά ψηφοθηρικά κίνητρα.

Κοροϊδία χωρίς αιδώ…

Αφήνω για ακόμη μια φορά το… χειρότερο για το τέλος. Και δεν είναι άλλο από το “Ανοικτό Πάρκινγκ” της οδού Δημητρακοπούλου. Ενώ το έχουν εγκαταλείψει εδώ και 9 συναπτά χρόνια, ενώ αφήνουν τόσον καιρό τα παιδιά του 14ου Νηπιαγωγείου να παίζουν δίπλα σε μια χαβούζα γεμάτη τρωκτικά, ερπετά και κάθε λογής πηγές μόλυνσης, έστειλαν -μόλις λίγες ημέρες πριν τις εκλογές- συνεργεία να ξεχορταριάσουν, κι αυτό υπό την πίεση και την αγανάκτηση γονέων και περιοίκων (διαβάστε εδώ αναλυτικό δημοσίευμα από το kallitheaonline.gr). Δείτε τις εικόνες, διαβάστε το εξώδικο των γονέων των μικρών μαθητών και κρίνετε οι ίδιες και οι ίδιοι.

Το μόνο παρήγορο είναι ότι στις 8 Οκτωβρίου η Καλλιθέα αλλάζει σελίδα. Λέει ΝΑΙ στην αξιοπρέπεια.